Hrehor ma fešta*

*Gregorjev ples s plesnimi vajami in še čim :)

Z žirovskim klanom Pažrišnih vivarc smo v petek, 11.3.2011, imeli ples, kjer smo gostovali tudi nekaj drugih klanov in sicer Cerkno 1, Logatec 1, Škofja Loka 1, Železniki 1 in Poljanska dolina. Na naše povabilo so se odzvali zelo presenetljivo, saj tako visokega števila udeležencev nismo pričakovali. Bilo nas je skoraj 50!

Najverjetneje pa bi se marsikdo vprašal, od kod nam ta ideja. Ena od klanovk nas je želela naučiti nekaj plesnih korakov, vendar imamo v  klanu samo enega fanta. Zato smo prišli na idejo, da bi povabili še druge klane.

Na zimovanju smo sestavili program, se dogovorili, kdo bo imel kakšno funkcijo in vse skupaj izpilili med tednom po e-mailu.

Ples je potekal bolje, kot si je lahko marsikdo od nas mislil. Goste smo najprej sprejeli, nato pa so potekale spoznavne igre, potem smo se razvrstili v tri delavnice kjer so se nekateri šli družabne igre, drugi pa so se učili plesat. Po koncu delavnic smo se posladkali z okusnimi palačinkami in pecivom. Nato pa smo vsi skupaj zaplesali.

S plesom smo bili zelo zadovoljni in ponosni da nam ga je uspelo tako dobro izpeljati, zato smo prišli na idejo da ga naslednje leto ponovimo.

Objavljeno v Steg, Klan
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.