Novičke iz stega

November se bliža koncu in tu je nekaj novičk o dogajanju v našem stegu.

Pa poglejmo, kaj so Radovedni orli počeli v zadnjih dneh ...

1. Agata je poslala MMS: "Evo, tulele smo pa Orke izdelvale na zadnjem vodovem srečanju :)" Bravo! :)

2. David pa je poslal sliko s srečanja Racmanov, še iz časa krompirjevih počitnic :) Pravi, da so se tudi oni poglobili v vozle, seveda pa ni zmanjkalo niti sproščeno druženje ob čaju in piškotih :)

3. 11. novembra so se Pažrišne vivarce dobile na, hmm, malo neobičajnem srečanju: imele so srečanje brez voditeljev, njihova naloga pa je bila, da pripravijo - srečanje za voditelja :) Menda sta klanovodja precej zmatrana ;) Pripravile pa so tudi sodelovanje za stegovo mašo. Kdo ve, kaj je na sliki? :)

4. Pažrišne vivarce pa nadaljujejo svojo pot: neč leu pa neč desn, sam naprej (kot so zapisale v listini klana in kot zdaj kopira nekdo izmed slovenskih politikov ;)). Za projekt pod Nikinim vodstvom izdelujejo reciklirane nakupovalne vrečke in to s tako vnemo, da še mize poskakujejo :)

4. V soboto, 26.11. se je na mesečnem srečanju dobil SKVO in tuhtaril, kakšna presenečenja bi pripravili v naslednjih tednih. Ohoho, bo še luštno! :)

6. Poleg tega pa so 4 vivarce pospremile voditelja na klic dobrote :) Skupaj so dvigovali telefone, uživali v brezplačnih pogovorih in mimogrede postali medijske zvezde (no ja ;)).

Objavljeno v Obvestila, Steg, Četa, Klan, Objave sl
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.